به گزارش شستا رسانه، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پخش هجرت با حضور بیش از ۷۶ درصد از سهامداران برگزار شد. ریاست این مجمع را محمد نادری علیزاده، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین (تیپیکو)، بر عهده داشت.
علیرضا شهپرست، مدیرعامل پخش هجرت، در این نشست ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت در سال مالی گذشته، از ثبت رکوردهای بیسابقهای در سودآوری، فروش و بهرهوری خبر داد.
در این مجمع، سود خالص شرکت با رشد ۲۰ درصدی به ۸۵۰ میلیارد تومان رسید؛ فروش سالانه شرکت با افزایش ۳۰ درصدی، از مرز ۲۱۵ هزار میلیارد ریال عبور کرد؛ بازدهی سالانه شرکت به ۶۸ درصد رسید و پخش هجرت تنها شرکت پخش دارویی با بازدهی مثبت طی دو سال گذشته شناخته شد؛ رتبه نخست بهرهوری کل عوامل تولید در بین شرکتهای توزیع دارو توسط سازمان مدیریت صنعتی به این شرکت تعلق گرفت.
همچنین مجمع با تقسیم سود ۵۳۳ تومان به ازای هر سهم موافقت کرد. افزایش سرمایه سنگین ۱۲۲۰ درصدی از محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته نیز به زودی در مجمع فوقالعاده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نادری علیزاده نیز با اشاره به ارزش حدود ۲۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۳، پیشبینی کرد در صورت ثبات نرخ ارز، بازار دارویی کشور در سال جاری رشد ۳۰ درصدی را تجربه کند.