هوشمندسازی فرآیندها در شرکت چوب خزر کاسپین آغاز شد

طرح هوشمندسازی فرآیندها در شرکت صنایع چوب خزر کاسپین، وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، با مشارکت شرکت خدمات ارتباطی رایتل آغاز شد.

۱۰:۳۶:۳۳ | ۱۴۰۳-۰۸-۱۰

به گزارش شستا رسانه، براساس سیاست‌ها و برنامه‌های شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) در حوزه‌ی هوشمندسازی و پیرو انعقاد تفاهم‌نامه‌ی مابین گروه صنعت سلولزی تأمین (تاسیکو) و شرکت خدمات ارتباطی رایتل به منظور عملیاتی کردن هوشمندسازی فرآیندها، اولین جلسه‌ی هماهنگی با حضور نمایندگان طرفین در شهر آمل برگزار شد.

در این نشست، افشین سروش، سرپرست شرکت چوب خزر کاسپین به تشریح محورهای تفاهم‌نامه شامل بهینه‌سازی نوع و میزان مصرف مواد اولیه، استقرار سیستم‌های نگهداری، تعمیرات، ارتقای شاخص‌های کیفیت، استقرار سیستم‌های انبار، سیستم‌های حفاظتی و ایمنی، سیستم‌های اعلان و اطفای حریق و … پرداخت و هدف از اجرای طرح را استانداردسازی فرآیندها به منظور افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های عملیاتی و بهای تمام شده‌ی محصول و افزایش سودآوری عنوان کرد.

هم‌چنین در ادامه‌ی این نشست، مدیران شرکت چوب خزر کاسپین درباره‌ی فرآیندهای تولید و ضرورت هوشمندسازی‌ها مطالبی را بیان کردند.

پس از اظهار دیدگاه‌های طرفین، مقرر شد حوزه‌های مرتبط با این موضوع دسته‌بندی شده و پس از بررسی‌های انجام گرفته، در جلسات مشترک با برنامه‌ی زمان‌بندی مشخص و سپس با هماهنگی با هلدینگ سلولزی پی‌گیری و اجرایی شود.

گفتنی است ۱۲ تیر ماه سال‌جاری، توافق‌نامه‌ی هلدینگ‌های زیرمجموعه‌ی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با رایتل به منظور هوشمندسازی زیرساخت‌های صنعتی، تجاری و بازرگانی و ایجاد تحول دیجیتال با استفاده از هوش مصنوعی، در حاشیه‌ی نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ در حالی به امضای طرفین رسید که هدف از آن، بهره‌مندی از ظرفیت‌های هوشمندسازی، هوش مصنوعی صنعتی، گسترش خدمات ارتباطی و تحول دیجیتال در هلدینگ‌های شستا و در نتیجه افزایش بهره‌وری و شفافیت است.

آخرین اخبار