رشد 566 درصدی فروش مواد و تجهیزات پزشکی در شرکت وابسته شستا

شرکت اوزان وابسته به شستا در زمینه فروش مواد و تجهیزات پزشکی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا اسفندماه با ۵۸۲۰ میلیارد ریال فروش، رکوردی جدید ثبت کرد که در مقایسه با ۸۷۴ میلیارد ریال فروش در سال ۱۴۰۲، رشدی معادل ۵۶۶ درصد را نشان می‌دهد.

۰۹:۰۶:۵۰ | ۱۴۰۳-۱۲-۱۸

به گزارش شستا رسانه، شرکت اوزان وابسته به شستا با ثبت رکوردی جدید در فروش، گام بلندی در توسعه بازار خود برداشته است. بر اساس گزارش‌های رسمی، فروش آمالگام این شرکت در بهمن‌ماه امسال به ۱۰۵۲ میلیارد ریال رسیده که در مقایسه با ۶۳۸ میلیارد ریال در مدت مشابه سال گذشته، ۶۴ درصد رشد داشته است.

همچنین، فروش تجهیزات پزشکی اوزان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا اسفندماه به ۵۸۲۰ میلیارد ریال افزایش یافته که در مقایسه با ۸۷۴ میلیارد ریال فروش در سال ۱۴۰۲، رشد چشمگیر ۵۶۶ درصدی را نشان می‌دهد.

در بخش صادرات نیز اوزان با ارسال نخستین محموله آمالگام به ارزش ۵۰ میلیارد ریال به عراق، حضور خود در بازارهای بین‌المللی را تقویت کرده است.

مدیریت کارآمد، برنامه‌ریزی استراتژیک تحت نظارت تیپیکو و تلاش همگانی کارکنان، از مهم‌ترین عوامل این موفقیت چشمگیر عنوان شده‌اند.

روند صعودی شرکت اوزان وابسته به شستا نشان می‌دهد که این شرکت در مسیر توسعه پایدار قرار دارد و می‌تواند در آینده جایگاه خود را در بازارهای داخلی و خارجی بیش از پیش تثبیت کند.

آخرین اخبار