شیرخشک صنعتی تولیدی شستا برای نخستین بار به ارمنستان صادر شد

برای نخستین بار شیر خشک صنعتی با پروتئین ۳۴ درصد تولیدی در شرکت زاگشیر وابسته به شستا به ارمنستان صادر شد.

۰۹:۰۶:۰۰ | ۱۴۰۴-۰۱-۲۰

به گزارش شستا رسانه، شرکت زاگشیر وابسته به شستا در سال‌های اخیر با تکیه بر فناوری‌های نوین و به‌کارگیری استانداردهای جهانی، توانسته است جایگاه خود را در صنعت لبنیات و محصولات پودری تقویت کند.

مدیرعامل شرکت زاگشیر با بیان اینکه این صادرات نشان‌دهنده توانمندی‌های این شرکت در تولید محصولات باکیفیت و حضور در بازارهای بین‌المللی است اظهار داشت: ورود به بازار ارمنستان، گام مهمی در راستای توسعه صادرات محصولات لبنی زاگشیر است. ما در تلاش هستیم تا با افزایش ظرفیت تولید و رعایت استانداردهای بین‌المللی، محصولات خود را به بازارهای بیشتری عرضه کنیم.

بر اساس این گزارش، صادرات موفق به ارمنستان می‌تواند زمینه‌ساز ورود محصولات زاگشیر به سایر بازارهای منطقه نیز باشد.

زاگشیر به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان مطرح شیر خشک، همچنان به توسعه بازارهای صادراتی خود ادامه می‌دهد و در نظر دارد در آینده نزدیک، محصولات بیشتری را با استانداردهای بین‌المللی به کشورهای مختلف صادر کند.

آخرین اخبار